VELUX Group îl numeste pe Bart Goetzee ca nou Senior Vice President pentru VELUX Commercial

VELUX Commercial, o divizie care vizează sectorul construcțiilor comerciale și care operează sub brandul VELUX, anunță numirea lui Bart Goetzee ca noul său Senior Vice President.

Bart aduce o experiență vastă și expertiză, care va ajuta la consolidarea VELUX Commercial, care este compusă din 2 achiziții și o echipă din Grupul VELUX.

Bart vine dintr-o poziție de CEO al SDC, Sectional Doors & Components, o divizie din cadrul Grupului ASSA ABLOY, jucător global în sistemele automate de intrare. SDC a fost creat prin consolidarea diferitelor achiziții în spațiul ușilor secționale precum FlexiForce, Normstahl și Crawford.

De-a lungul carierei sale, Bart a acumulat experiență în companii internaționale de top care operează pe piețe competitive cu marjă scăzută, cu vânzările bazate pe proiecte B2B ca principal model de abordare a pieței. Experiența de conducere a lui Bart se întinde pe întreg lanțul valoric, de la gestionarea și achizițiile furnizorilor, activitățile de vânzări și marketing bazate pe proiecte până la producție, logistică, distribuție și servicii post-vânzare.

Numirea lui Bart vine într-un moment crucial pentru VELUX Commercial, deoarece compania continuă să-și consolideze poziția. Împreună cu echipa de conducere VELUX Commercial, Bart va conduce dezvoltarea continuă a diviziei ca o afacere distinctă, independentă, sub marca VELUX.

„Sunt cu adevărat onorat să mă alătur echipei VELUX Commercial. Scopul companiei de a transforma spațiile cu lumină naturală și aer curat mă motivează foarte mult. Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu noii mei colegi și să continui să ofer cele mai bune soluții de lumină naturală și ventilație pentru școli, birouri și clădiri industriale și publice, întărind în același timp poziția VELUX Commercial pe o piață extrem de competitivă”, spune Bart Goetzee, noul SVP pentru VELUX Commercial.

Bart Goetzee are 53 de ani și locuiește în partea de sud a Olandei împreună cu soția sa, cu care are trei copii adulți. Principalul loc de muncă al lui Bart va fi Hüllhorst din Germania, care este cea mai importantă piață pentru VELUX Commercial.

Împreună cu echipa de conducere VELUX Commercial, Bart va conduce dezvoltarea continuă a diviziei ca o afacere distinctă, independentă, sub marca VELUX.

Foto: VELUX Commercial

Despre VELUX Commercial

VELUX Commercial este o divizie a grupului VELUX, înființată în 2019, și cuprinde fostele organizații JET, Vitral și VELUX Modular Skylights. 1.100 de oameni lucrează în cadrul funcțiilor de producție, vânzări și asistență globală în 15 țări și oferă sprijin profesioniștilor din domeniul construcțiilor pe parcursul întregului proces, de la proiectare până la livrarea șintreținerea soluțiilor de lumină naturală și ventilație.

Gama de produse VELUX Commercial variază de la soluții de vitrare de înaltă calitate, realizate la comandă, pentru clădiri cu cerințe arhitecturale până la cupole și luminatoare continue de acoperiș pentru clădiri și depozite industriale și agricole.

Aflați mai multe despre VELUX Commercial aici: https://commercial.velux.ro/

Contact:

VELUX Commercial Communication : Christine Bjørager, +45164828,

Christine.bjornger@velux.com

Despre grupul VELUX

De mai bine de 80 de ani, Grupul VELUX a creat medii de viață mai bune, cu lumină naturală și aer proaspăt prin acoperiș. Gama nostră de produse include ferestre de acoperiș și luminatoare modulare, jaluzele decorative, produse de protecție solară și rulouri, precum și soluții de instalare și casă inteligentă. Avem operațiuni de vânzări și producție în peste 36 de țări și aproximativ 11.000 de angajați în întreaga lume. Grupul VELUX este deținut de VKR Holding A/S, o societate cu răspundere limitată deținută în totalitate de fundații non-profit, de caritate (FUNDAȚIILE VELUX) și de familie. În 2022, Grupul VELUX a avut venituri totale de 2,99 miliarde EUR, VKR Holding a avut venituri totale de 4,29 miliarde EUR, iar FUNDAȚIA VELUX a donat 181 milioane EUR sub formă de granturi caritabile.

Pentru mai multe informații despre VELUX Group, vizitați www.velux.com

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari