Lansare catalog Regency Front - A brilliant home story

Vrei să dai un refresh mobilierului sau ai un proiect amplu de amenajare de interior? Cauți inspirație pentru a crea interioare spectaculoase și modele originale, pline de vitalitate și originalitate? Am lansat noua ediție a catalogului Regency Front sub sloganul “A brilliant home story”.

Indiferent de stilul dorit, minimalist sau complex, riflaje, modele pentru camera copiilor sau frezări BESPOKE, Regency Front vine în întâmpinarea clienților care caută o experiență de design diferită și care vor să scoată mobilierul din anonimat, atât prin modele de frezare cât și prin decoruri. Soluțiile sunt variate și acoperă stiluri de design și personalități diferite.

Produsele sunt comercializate, la nivel național, prin intermediul rețelei de distribuitori și prezentate prin expozoare de mostre de fronturi. Decorurile UNI, SUPERMATE, STRUCTO/STRIATE, LEMN, TEXTURI sau HIGH GLOSS se regăsesc în mostrarele de folii puse la dispoziție de producător. Produsele sunt realizate din MDF cu grosimea de 18/ 22/ 25/ 40 mm.

Fabrica Regency Front se află în localitatea Jilava, incinta Progresul, deservind clienți din toată țara, producători mari și mici de mobilier, precum și firme de arhitectură și design de interior. Fabrica este dotată cu echipamente și utilaje de înaltă tehnologie și ultimă generație iar materiile prime sunt furnizate de companii de renume din Germania și Italia. Deținem cea mai nouă unitate de producție din țară cu o capacitate de execuție de 2100-3600 mp/24 ore și o hală de producție de 7000 mp.

Colecțiile noastre integrează o multitudine de posibilități pentru amenajări și design de interior:

BRONZE – filozofia minimalistă a modelelor îmbină bunul gust cu spațialitatea, confortul și funcționalismul. Lasă spațiul să respire, simplifică forma pentru că “less is more”.

SILVER – modele care reflectă o abordare originală, actuală și o estetică fermecătoare. Linii curate, armonioase și margini clare.

GOLD - modele originale, armonioase cu un proces de executie mai lung și adâncime de frezare mai mare.

PLATINUM - un stil pur și natural, cu un farmec aparte și o notă de stabilitate. Frezările Platinum excelează prin lejeritate, dar și consistență, prin grație și naturalețe.

DIAMOND (Riflaje) - Conexiune, vitalitate, linii moderne. Frezările colecției Diamond pun în valoare orice design de interior și energizează orice încăpere.

DIAMOND EDGE (Riflaje cu ramă) – gama de care ai nevoie pentru a a ieși în evidență și pentru a-ți transforma locuința într-o oază a luxului.

DIAMOND WALLS – gama premium pentru amenajarea pereților va transforma complet orice încăpere datorită rafinamentului și texturilor naturale.

BESPOKE - modele sofisticate și exclusiviste, concepute pentru oameni dinamici, dornici să experimenteze modele inedite, pline de originalitate.

PLAYFUL - realizată cu multă dragoste, gama Playful este destinată micilor campioni. Intră în universul de poveste al copilăriei, descoperă modelele și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine copilului tău.

BEDROOMS - Oaze de relaxare, dormitoarele sunt spații în care primează confortul și stilul, în care punem accent pe originalitate și personalitatea proprietarului. Te invităm să descoperi propunerile noastre de frezări pentru dormitoare.

Intră în universul Regency Front and always be in front!

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari