SPOR AQUA, vopsea pe baza de apa recomandata pentru vopsirea jucariilor

Policolor SA, unul dintre cei mai mari producatori de vopsele lavabile, tencuieli decorative si emailuri din Romania, comercializeza sub brandul SPOR o vopsea recomandata inclusiv pentru vopsirea jucăriilor.

SPOR AQUA, produsul despre care vorbim a fost testat de laboratorul de chimia si microbiologia mediului si respecta cele mai inalte standard de calitate.

Vopseaua pe baza de apa SPOR AQUA nu contine metale grele si nu miroase, ceea ce o recomanda atat pentru spatii exterioare: stupi de albine, stresini, mobilier de gradina, cat si la interior, in camere destinate copiilor, in gradinite sau scoli.

Aceasta vopsea poate fi aplicata si pe vopsele vechi, avand o aderenta foarte buna pe vopsele alchidice, vopsele lavabile sau pe baza de latex. Astfel ca se preteaza atat pentru calorifele vechi sau noi, cat si pentru pereti.

SPOR AQUA este super-rezistenta la curatare, pastrandu-si in acelasi timp culoarea pentru o perioada indelungata.

Si cum culorile sunt foarte importante atunci cand vorbim de preferintele copiilor, SPOR AQUA dispune de o gama variata de culori ready mix lucioase sau mate, insa folosind bazele de nuantare SPOR AQUA pot fi obtinute sute de culori (intense sau pastel) cu ajutorul sistemului de nuantare Policolor.

Culori gata nuantate disponibile:

SPOR AQUA lucios: alb, negru, bleu azur, rosu capsuna, verde brad, galben solar, crem, maro brun, gri zinc.

SPOR AQUA mat: alb, negru, bej pudrat, galben mimosa, gri perlat, maro castana coapta, verde agave, verde kiwi, verde limeta.

Vopseaua SPOR AQUA se comercializeaza in ambalaje de 0.6L si 2.5L atat in retelele de bricolaj din toata tara, cat si in magazinele traditionale.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari